Advertisement

Αννα Κορακακη Ολυμπιακοι Αγωνεσ 2016 : Rio 2016 Xrysh Olympionikhs H Anna Korakakh News Gr / Η διεθνώς αναγνωρισμένη αθλήτρια σκοποβολής, η οποία κέρδισε χρυσό και αργυρό μετάλλιο στους ολυμπιακούς του 2016 στο ρίο, θα πάρει τη φλόγα από την πρωθιέρεια στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην αρχαία ολυμπία στις 12 μαρτίου.

Αννα Κορακακη Ολυμπιακοι Αγωνεσ 2016 : Rio 2016 Xrysh Olympionikhs H Anna Korakakh News Gr / Η διεθνώς αναγνωρισμένη αθλήτρια σκοποβολής, η οποία κέρδισε χρυσό και αργυρό μετάλλιο στους ολυμπιακούς του 2016 στο ρίο, θα πάρει τη φλόγα από την πρωθιέρεια στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην αρχαία ολυμπία στις 12 μαρτίου.. Ολυμπιακοι αγωνεσ αννα κορακακη οι 32οι ολυμπιακοί αγώνες της σύγχρονης ιστορίας ξεκινούν. Περήφανη έκανε ολόκληρη την ελλάδα, σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο, η. Η διεθνώς αναγνωρισμένη αθλήτρια σκοποβολής, η οποία κέρδισε χρυσό και αργυρό μετάλλιο στους ολυμπιακούς του 2016 στο ρίο, θα πάρει τη φλόγα από την πρωθιέρεια στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην αρχαία ολυμπία στις 12 μαρτίου. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες.

Η αννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή για την άννα κορακάκη. Η 20χρονη άννα κορακάκη έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25μ. Ο αγώνας της θα ξεκινήσει στις 03:00, με. Η αννα κορακάκη έγραψε ιστορία.

H Olympionikhs Anna Korakakh Prwth Lampadhdromos Gia Toys Olympiakoys Agwnes Tokyo 2020 Ellhnikh Olympiakh Epitroph
H Olympionikhs Anna Korakakh Prwth Lampadhdromos Gia Toys Olympiakoys Agwnes Tokyo 2020 Ellhnikh Olympiakh Epitroph from hoc.gr
Το χρυσό κορίτσι από τη δράμα είναι εκτός από ολυμπιονίκης και μία πανέμορφη νεαρή κοπέλα. Στο κέντρο της πόλης συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες περίμεναν από νωρίς το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής για να το υποδεχθούν με τιμές. Η αννα κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό στα 25μ πιστόλι η άννα κορακάκη τερμάτισε τέταρτη στην προκριματική σειρά της με σκορ 9.733 και πέρασε με την έκτη καλύτερη επίδοση. Την κυριακή στις 7 αυγούστου, η ελλάδα ένιωσε για ακόμα μια φορά υπερήφανη για τους αθλητές της και τις ικανότητες τους. Η αννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Η άννα κορακάκη ( δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό των 25μ σπορ πιστόλι των ολυμπιακών αγώνων, έκανε η αννα κορακάκη, η οποία ήταν εξαιρετική στον προκριματικό της γύρο, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση και από τα τρία γκρουπ των. Πέμπτη, 11 αυγούστου 2016 20:15.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη αθλήτρια σκοποβολής, η οποία κέρδισε χρυσό και αργυρό μετάλλιο στους ολυμπιακούς του 2016 στο ρίο, θα πάρει τη φλόγα από την πρωθιέρεια στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην αρχαία ολυμπία στις 12 μαρτίου.

Αννα κορακακη ολυμπιακοι αγωνεσ ολυμπιακοι αγωνεσ 2016 ολυμπιακοι αγωνεσ τηλεθεαση τηλεθεαση latest news star: Δημοσιεύθηκε την 6 φεβρουαρίου, 2020 από igor posted in αθλητικά,επικαιροτητα με ετικέτα αννα κορακακη,ελλαδα,κατερινα στεφανιδη,ολυμπιακη λαμπαδηδρομια,ολυμπιακοι αγωνεσ,ολυμπιακοι αγωνεσ 2020. Την κυριακή στις 7 αυγούστου, η ελλάδα ένιωσε για ακόμα μια φορά υπερήφανη για τους αθλητές της και τις ικανότητες τους. Η άννα κορακάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10. Είναι το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής, που έχει καταφέρει να κατακτήσει αρκετούς σημαντικούς τίτλους και όχι άδικα. Παρακολούθησε live την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο Στο κέντρο της πόλης συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες περίμεναν από νωρίς το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής για να το υποδεχθούν με τιμές. Η άννα κορακάκη ( δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η αννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Το χρυσό κορίτσι από τη δράμα είναι εκτός από ολυμπιονίκης και μία πανέμορφη νεαρή κοπέλα. Η δύο φορές ελληνίδα ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Η άννα κορακάκη είναι μόλις 20 χρονών και είναι φοιτήτρια ειδικής αγωγής,.

Η 20χρονη δραμινή άννα κορακάκη είναι η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Η χρυσή ολυμπιονίκης θα μας εκπροσωπήσει για ακόμη μία φορά. Το πρώτο μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο έφερε στην ελλάδα η άννα κορακάκη που διαγωνίσθηκε στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Η 20χρονη άννα κορακάκη έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25μ. 6η η αννα κορακάκη στα 25 μ.

Olympiakoi Agwnes Prwth Lampadhdromos H Anna Korakakh
Olympiakoi Agwnes Prwth Lampadhdromos H Anna Korakakh from www.tlife.gr
Προσηλωμένη στο να υπερασπιστεί τις επιτυχίες της (δύο μετάλλια) στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο το 2016, η άννα κορακάκη αναχώρησε για το τόκιο όπου θα διεξαχθεί η φετινή ολυμπιάδα. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Χρυσό μετάλλιο για την άννα κορακάκη στη σκοποβολή. Η άννα νίκησε στον μεγάλο τελικό τη γερμανίδα μόνικα χαρς κι έγινε. Η άννα κορακάκη είναι από το βράδυ της τρίτης χρυσή ολυμπιονίκης ενώ λίγες μέρες πριν είχε κατακτήσει και χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο. Την άννα κορακάκη την ξέρεις. Με στόχο την παραμονή στην κορυφή αναχώρησε για το τόκιο η άννα κορακάκη, προκειμένου να υπερασπιστεί τις επιτυχίες της (δύο μετάλλια) στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο, το 2016. Παρακολούθησε live την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο

Το πρώτο μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο έφερε στην ελλάδα η άννα κορακάκη που διαγωνίσθηκε στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι.

Η ελληνίδα, δις ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας, κατέχει την 2η θέση κι. Η αννα κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό στα 25μ πιστόλι η άννα κορακάκη τερμάτισε τέταρτη στην προκριματική σειρά της με σκορ 9.733 και πέρασε με την έκτη καλύτερη επίδοση. Η αννα κορακάκη έγραψε ιστορία. Παρακολούθησε live την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο Το πρώτο μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο έφερε στην ελλάδα η άννα κορακάκη που διαγωνίσθηκε στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η αννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Η διεθνώς αναγνωρισμένη αθλήτρια σκοποβολής, η οποία κέρδισε χρυσό και αργυρό μετάλλιο στους ολυμπιακούς του 2016 στο ρίο, θα πάρει τη φλόγα από την πρωθιέρεια στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην αρχαία ολυμπία στις 12 μαρτίου. Δημοσιεύθηκε την 6 φεβρουαρίου, 2020 από igor posted in αθλητικά,επικαιροτητα με ετικέτα αννα κορακακη,ελλαδα,κατερινα στεφανιδη,ολυμπιακη λαμπαδηδρομια,ολυμπιακοι αγωνεσ,ολυμπιακοι αγωνεσ 2020. Χρυσό μετάλλιο για την άννα κορακάκη στη σκοποβολή. Το χρυσό κορίτσι από τη δράμα είναι εκτός από ολυμπιονίκης και μία πανέμορφη νεαρή κοπέλα. Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό των 25μ σπορ πιστόλι, έκανε η αννα κορακάκη. Η 20χρονη άννα κορακάκη έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25μ.

Η αννα κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό στα 25μ πιστόλι η άννα κορακάκη τερμάτισε τέταρτη στην προκριματική σειρά της με σκορ 9.733 και πέρασε με την έκτη καλύτερη επίδοση. Με υψηλά νούμερα αποχαιρέτησε η μάρα ζαχαρέα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Στο κέντρο της πόλης συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες περίμεναν από νωρίς το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής για να το υποδεχθούν με τιμές. Είναι το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής, που έχει καταφέρει να κατακτήσει αρκετούς σημαντικούς τίτλους και όχι άδικα. Η διεθνώς αναγνωρισμένη αθλήτρια σκοποβολής, η οποία κέρδισε χρυσό και αργυρό μετάλλιο στους ολυμπιακούς του 2016 στο ρίο, θα πάρει τη φλόγα από την πρωθιέρεια στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην αρχαία ολυμπία στις 12 μαρτίου.

Efyge Gia Iapwnia H Korakakh Me Stoxo Thn Paramonh Sthn Koryfh Patrisnews Efhmerida Patris Hleias
Efyge Gia Iapwnia H Korakakh Me Stoxo Thn Paramonh Sthn Koryfh Patrisnews Efhmerida Patris Hleias from www.patrisnews.com
Περήφανη έκανε ολόκληρη την ελλάδα, σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο, η. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Πιστόλι η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 (ρίο . «χρυσός» με ολυμπιακό ρεκόρ ο ντούσκος ο στέφανος ντούσκος είναι ο. Η αννα κορακάκη έγραψε ιστορία. Προσηλωμένη στο να υπερασπιστεί τις επιτυχίες της (δύο μετάλλια) στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο το 2016, η άννα κορακάκη αναχώρησε για το τόκιο όπου θα διεξαχθεί η φετινή ολυμπιάδα. Η 20χρονη δραμινή άννα κορακάκη είναι η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού 10 μέτρων, στους ολυμπιακούς αγώνες, που διεξάγονται στο ρίο ντε τζανέϊρο. Η άννα κορακάκη είναι από το βράδυ της τρίτης χρυσή ολυμπιονίκης ενώ λίγες μέρες πριν είχε κατακτήσει και χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο.

Περήφανη έκανε ολόκληρη την ελλάδα, σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο, η.

Τρίτη, 09 αυγούστου 2016 22:19. Αννα κορακακη ολυμπιακοι αγωνεσ ολυμπιακοι αγωνεσ 2016 ολυμπιακοι αγωνεσ τηλεθεαση τηλεθεαση latest news star: Πιστόλι η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 (ρίο . «χρυσός» με ολυμπιακό ρεκόρ ο ντούσκος ο στέφανος ντούσκος είναι ο. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Η χρυσή ολυμπιονίκης θα μας εκπροσωπήσει για ακόμη μία φορά. Με χρυσό σημάδι ανέβηκε στο βάθρο. Ολυμπιακοι αγωνεσ αννα κορακακη οι 32οι ολυμπιακοί αγώνες της σύγχρονης ιστορίας ξεκινούν. Αννα κορακακη ολυμπιακοι αγωνεσ /πιο προσφατα 29.7.2021 αθλητισμός ολυμπιακοί αγώνες: Δημοσιεύθηκε την 6 φεβρουαρίου, 2020 από igor posted in αθλητικά,επικαιροτητα με ετικέτα αννα κορακακη,ελλαδα,κατερινα στεφανιδη,ολυμπιακη λαμπαδηδρομια,ολυμπιακοι αγωνεσ,ολυμπιακοι αγωνεσ 2020. Την άννα κορακάκη την ξέρεις. Η άννα κορακάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10. Η αννα κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό στα 25μ πιστόλι η άννα κορακάκη τερμάτισε τέταρτη στην προκριματική σειρά της με σκορ 9.733 και πέρασε με την έκτη καλύτερη επίδοση. Στο κέντρο της πόλης συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες περίμεναν από νωρίς το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής για να το υποδεχθούν με τιμές.

Προσηλωμένη στο να υπερασπιστεί τις επιτυχίες της (δύο μετάλλια) στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο το 2016, η άννα κορακάκη αναχώρησε για το τόκιο όπου θα διεξαχθεί η φετινή ολυμπιάδα αννα κορακακη. Παρακολούθησε live την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο

Posting Komentar

0 Komentar